Politika privatnosti / Uslovi korišćenjaU nastavku možete pogledati ukratko uslove korišćenja portala "DIGITALMARKET.rs" koji omogućava besplatan vid oglašavanja na temu prodaje digitalnih proizvoda kao što su internet domeni, web sajtovi i shopovi i mobilne aplikacije.Pravila i uslovi korišćenja web sajta DIGITALMARKET.rs se odnose na sve interne sadržaje kao što su tekstualni, vizuelni i baze podataka sa informacijama o kompanijama/pojedincima koji su objavljeni na DIGITALMARKET.rs. Svaki korisnik svojim pristupom na web portalu DIGITALMARKET.rs ili njegovim delovima, interakcijom bilo kog oblika se smatra da je korisnik upoznat i istovremenom saglasan sa svim pravilima i uslovima korišćenja DIGITALMARKET.rs web sajta.

Vlasnička i autorska prava

Besplatna trgovina digitalnim proizvodima - Web sajtovi / Web shopovi / Android i iOS Aplikacije & Domeni // DIGITALMARKET.rs je u vlasništvu internet kompanije Internet Agencija WS9 i istovremeno kompanija poseduje sva autorska prava na sadržaj i podatke na samom sajtu i svakom njegovom delu. Pod imenom sadržaj smatra se deo koji se odnosi na tekstualne, vizuelne grafičke elemente, video materijale, audio materijale, baze podataka javno dostupne o kompanijama, baze podataka u programerskom smislu, programerski kodovi na svim dostupnim nivoima. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala DIGITALMARKET.rs, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Autorska prava su povezana sa vlasnicima kompanija, koji su svoj listing prethodno postavili, te povezanost omogućava da vlasnik kompanije dozovli korištenje usmenim putem svih listinga sa našeg sajta ka trećem licu (sadržaja koji se tiče njegove kompanije kao opis namene domena, web sajta, web shopa ili aplikacije), tj. ukoliko sadržaj preuzima neka treća strana odnosno web sajt druge kompanije u bilo koje druge svrhe. Istovremeno vlasništvo nad svim materijalima je i vlasništvo kompanije za koju je materijal kreiran pod prethodno navedenim uslovom. Tako da je sadržaj zavisno od komunikacije sa klijentom i njegovog usmenog odobrenja zadržan do tog momenta u vlasništvu DIGITALMARKET.rs portala. Grafički elementi su takođe podložni istoj vrsti politike vlasništva i naš portal zadržava pravo vlasništva sve dok vlasnik kompanije sam ne prihvati deljenje njegovog sadržaja u službi neke druge vrste oglašavanja.

Linkovi na druge web sajtove

Besplatna trgovina digitalnim proizvodima - Portal DIGITALMARKET.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan svakog listinga koji pripadaju vlasnicima kompnija/pojedincima i koji su dali svoju saglasnost da se isti postave na našem portalu DIGITALMARKET.rs. Za sav sadržaj izvan DIGITALMARKET.rs portala naša kompanija ne snosi odgovornost.

Ograničenje odgovornosti

Sve vrste sadržaja portala DIGITALMARKET.rs posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i internet kompanija Internet Agencija WS9 ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na DIGITALMARKET.rs. DIGITALMARKET.rs se sastoji od sopstvenih autorskih sadržaja i sadržaja partnera/korisnika pojedinaca/korisnika kompanija.

Zaštita privatnosti

Internet Agencija WS9 maksimalno poštuje privatnost svih svojih posetilaca na portalu DIGITALMARKET.rs i neće prikupljati nikakve lične podatke bilo kakve vrste pri bilo kojoj vrsti interakcije na našem portalu.

Žigovi i logotip

Ime i logo DIGITALMARKET.rs su zaštićeni i ne mogu se reprodukovati ili koristiti bez pismene saglasnosti Internet Agencije WS9. Neovlašćeno korišćenje logotipa bez saglasnosti Internet Agencije WS9 predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i građansko pravnoj zaštiti.

Kontakt

Za sva pitanja, predloge i posebne zahteve molimo vas da nam se obratite na:

 

Internet Agencija WS9
Koste Josipovića br. 3 11210 Beograd
E-mail: [email protected]
Sajt: www.DIGITALMARKET.rs
Tel: 065 6600281Naknadne izmene uslova korišćenja

Kompanija "Internet Agencija WS9" zadržava vlasničko pravo izmene pravila i uslova korišćenja u bilo kom momentu i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena ka strani korisnika.

Prikazivanjem ovog upozorenja na stranici Pravila i uslovi koršćenja smatraće se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije na postojanje svojih prava intelektualne svojine.